Make Reservation

02-11-2018 20:30

Mojo Blues Gang

Filip Verbeke,”Mojo Hand Taylor” een man met een eigenzinnige kijk op de Blues en sinds jaar en dag een vaste waarde op vele podia.

Zoals altijd is de Blues nooit ver weg en pakt hij deze keer uit met een band die u zal verbazen. Een Blues trio met een eigenzinnige Play-list bestaande uit eigen nummers en covers gaande van Joe Louis walker, Buddy Guy , Bernard Allison !! ……

Gesproken van een Funky Schuffle , een pijnlijke Slow Blues , Good Times of Trouble and Misery … ze passeren de revue .

Voor deze missie laat hij zich omringen door de “Blues Gang “ , een duo klasse muzikanten die reeds jaren geleden hun ziel verkochten op de Crossroads en hun sporen verdienden onder het motto , “Just the Blues” 

Aan de bas “Mr Eddy Floyd “, Erwin Sluyter die de juiste "Groove" laat horen op zijn bas. Een geschoold muzikant om “U “ tegen te zeggen. Zijn stijl bekoorde reeds menig liefhebber !

Op de drums “Mr A.C. Dynamite “,Marc Tack een niet te versmaden drummer. Geen wildklopper maar een fijn beslagen man met een basic funky drum stijl.

Dit Blues trio liet dan ook in de kortste keren zijn visitekaartje achter en bezorgde reeds menig Bluesliefhebber een onvergetelijke avond !!!!

Remember Folks

“We ain't Got Nothin' But The Blues”

But we like it!!

Terug naar lijst

Impressie

Proef de sfeer

Neem contact op

Jazz Bar 27B flat
Sint-Jakobsstraat 15
8000 Brugge

E: resto@27bflat.be
Resto/Bar+32 492 20 09 33
Bands, DJ - +32 492 20 09 33

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze events